Zgjedh Veturën e Qejfit Tënd! Auto Leasing

 • Bëhu me veturë të re brenda ditës! Apliko Online dhe merr përgjigje menjëherë.
 • Lizing Financiar për blerjen e automjeteve të përdorura pa marrë parasysh vitin e prodhimit dhe modelin!
 • Financim deri në 85% të vlerës së automjetit, deri në 8,000 Euro
 • Deri në 7 vite Maturitet
 • Aplikoni vetëm me letërnjoftim
 • Shuma e financimit mund të ndryshoj varësisht nga vlera e veturës!

Auto Leasing

EUR
1,250 EUR 10,000 EUR
EUR
1,000 EUR 4,000 EUR
Muaj
12 84
Pagesa mujore:
135 EUR
Shuma Financuar
4,060 EUR
Pjesëmarrja:
940 EUR
+383

 • Bëhu me veturë të re brenda ditës! Apliko Online dhe merr përgjigje menjëherë.
 • Lizing Financiar për blerjen e automjeteve të përdorura pa marrë parasysh vitin e prodhimit dhe modelin!
 • Financim deri në 85% të vlerës së automjetit, deri në 8,000 Euro
 • Deri në 7 vite Maturitet
 • Aplikoni vetëm me letërnjoftim
 • Shuma e financimit mund të ndryshoj varësisht nga vlera e veturës!

Si funksionon?

Zgjedh veturën tuaj të preferuar
Caktoje vet kohëzgjatjen dhe këstin mujor
Merr ofertën nga Mogo
Nënshkruaj kontratën në degën me të afërt.
Urime vetura e re!

Mëso me tepër rreth Mogo

Kushtet e Aplikimit:

 • Duhet të jeni mbi 21 vjeç
 • Duhet të keni zgjedhur një automjet
 • Duhet të keni nje dokument identifikimi valid (Letërnjoftim ose pasaportë)

Vlerësimi i kërkesës tuaj:

 • Brenda 15 minuta
 • Nënshkrimi i kontratën së lizingut brenda 1 ore
 • Regjistrimi i veturës fillon menjëherë pas nënshkrimit të kontratës.

Përse të zgjedhim MOGO?

 • Ju zgjedhni vetë këstin mujor që ju përshtatet
 • Transparencë e plotë për tarifat dhe komisionet
 • Aplikim dhe aprovim për 15 minutave