Rreth MOGO:

 

MOGO Sh.p.k ofron financim për blerjen e automjeteve të pëdorura përmes lizingut financiar për të gjitha markat dhe modelet pa ndonjë kufizim të vitit të prodhimit.

Leaseback është një shërbim i ri që MOGO ka sjell në tregun e Kosovës duke ju mundësuar qytetarëve që të marrin kredi kundrejt vlerës së automjetet që posedojnë. MOGO Sh.P.K është themeluar nga aksionaret e Mogo Finance Group. Zhvillimi i suksesshëm i MOGO mbështetet nga  platforma shumë e sofistikuara e Teknologjisë Informative  dhe aftësitë analitike të të dhënave të industrisë së veturave të përdoruara në më shumë se 18 vende duke ju shërbyer më shumë se 200 mijë klientëve. Ne shpresojmë që ju të bëheni një prej tyre!

Përse të zgjedhim MOGO?

  • Institucioni i vetëm në Kosovë që ju mundëson blerjen e Automjeteve të përdorura nga më shumë se 80 Autosallone
  • Ju do të merrni një përgjigje brenda 15 minuta
  • Procesim i lehtë dhe i shpejtë i kontratës
  • Nuk ka tarifa dhe komisione të fshehura
  • Më shumë se 200,000 klient në 18 vende

Cili nga produktet e Mogo-s ju përshtatet më së shumti?

Auto Leasing

Shërbimi Auto Leasing hapë një mundës krejtësisht të re të vetura ne shitje të përdorura në tregun e Kosovës, dhe do ti mundësoj Autosalloneve që vetura ne shitje ti shesin shumë më lehtë pasi që MOGO financon deri në 85% të vlerës së vetures! Fillimisht shuma maksimale e financimit do të jetë deri në 8,000 Euro ndërsa klienti pagesën mund ta bëjë në kohëzgjatje deri në 7 vite. Blerësi do të ketë mundësi që vet të caktoj këstin dhe maturitetin e kthimit të kredisë varësisht nga buxheti që ka. MOGO deri më tani ka marrëveshje bashkëpunimi me më shumë se 80 Autosallone në tërë Kosovën. Klienti do mund te gjej veturen ne merrjep vetura, gjirafa vetura, peshku I art vetura apo kurdo tjetër dhe mund të aplikoj për ne per financim. Aplikimi për shërbimin Auto Leasing është shumë i thjeshtë dhe mund të bëhet online nga faqja e interentit www.mogo-kos.com, duke thirr në 0800 666 77, apo nga Autosalloni.

Auto Leaseback

Shërbimi Auto Leaseback i vetmi i këtijë lloji, i mundëson qyteratëve që pa pas nevoj për bashkëhumarrës apo garantues, të merr hua/kredi nga MOGO në shumë deri në 8,000 Euro (varësisht nga vlera e automjetit që posedon) me kohëzgjatje të kthimit të huas/kredisë 1 deri në 7 vite! Andaj nëse të duhen para shpejt apliko në Mogo dhe merr përgjigje mënjherë! MOGO përdor një teknologji të avancuar për vlerësimin e Automjeteve e cila ka një bazë të dhënash prej më shumë se 1.5 milion automjeteve në të gjithë Evropën. Të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës mbi moshën 21 vjeç kanë të drejtë aplikimi për shërbimet e MOGO.