0800 666 77 info@mogo-kos.com

E hënë - E premte: 09:00 - 15:00

E shtunë - E dielë: Mbyllur

 

Service centers

Auto Leasing

 • 100% Financim për veturat në vlerë deri në 7,000€ me disa nga Autosallonet!
 • 90% Financim për veturat në vlerë nga 7,001€ deri në 12,000€ me disa nga Autosallonet!
 • 85% Financim të vlerës së automjetit deri në 8,000 Euro me Autosallone tjera.
 • Deri në 6 vite Maturitet
 • 👉Pa Garantues
 • 👉Pa Bashkëhumarrës
 • 👉Vetëm me document identifikimi

Auto Leasing

EUR
1,250 EUR 10,000 EUR
EUR
1,000 EUR 4,000 EUR
Muaj
12 72
Shuma Financuar
4,250 EUR
Pjesëmarrja:
750 EUR
+383

 • 100% Financim për veturat në vlerë deri në 7,000€ me disa nga Autosallonet!
 • 90% Financim për veturat në vlerë nga 7,001€ deri në 12,000€ me disa nga Autosallonet!
 • 85% Financim të vlerës së automjetit deri në 8,000 Euro me Autosallone tjera.
 • Deri në 6 vite Maturitet
 • 👉Pa Garantues
 • 👉Pa Bashkëhumarrës
 • 👉Vetëm me document identifikimi
Why us image

NJOFTIM

Të nderuar klientë,

Nisur nga situata që po kalon vendi ynë dhe udhëzimeve të dhëna nga Banka Qëndrore e Kosovës për institucionet financiare jo-bankare në adresimin e vështirësive të klientëve për pagesa të kësteve të kredive të krijuara si pasoj e COVID-19, MOGO Kosova do të vlerësoj të gjitha kërkesat në baza individuale për shkak të situatës aktuale të krijuar në vendin tonë.

Nëse si rrjedhojë e vështirësive të krijuara nga pandemia COVID-19, keni vlerësuar se kryerja e obligimeve të kredisë do të jetë e vështirë, atëherë ju lutemi të parashtroni kërkesën deri me daten 3 Prill 2020, në mënyrë që të gjitha kërkesat të shqyrtohen dhe të përfundojnë në kohë.

APLIKONI duke klikuar -> KËTU <-
Ndërkohë, klientët të cilët nuk preken nga kjo situatë e vështire, janë të mirëpritur të kryejnë pagesat e kësteve aktuale dhe të ardhshme në numrin e llogarisë së MOGO Sh.p.k. si më poshtë:
BPB: 1300 001002 6786 12

Rikujtojmë nga ana tjetër që MOGO Kosova për çdo informacion mund të kontaktoni në nr. e telefonit +383 38 406 646 dhe 0800 666 77 ose të vizitoni web-faqen tonë www.mogo-kos.com.

Orari zyrtar i Mogo Kosova është E Hënë - E Premte 7:30 deri 9:30
*Dega në Vushtrri do të jetë e mbyllur deri në njoftimin e radhës.

 

Cili nga produktet e Mogo-s ju përshtatet më së shumti?

Auto Leasing

Lizing për vetura nga më shumë se 80 Autosallone në tërë Kosovën. Zgjedhe veturën në cilin do Autosalon dhe apliko në Mogo për financim deri në 8,000€ me mundësi kthimi deri në 72 muaj. 👉Pa Garantues 👉Pa Bashkëhumarrës 👉Vetëm me dokument identifikimi

Auto Leaseback

Financim deri në 80% të vlerës së veturës tuaj! Kushtet për Aplikim: ✅ Te keni veturë në emrin tuaj ✅ Të jeni +21 vjet ✅ Të jeni shtetas i Republikes së Kosovës 👉 Shuma e Financimit: 80% e vlerës së veturës (max deri në 8,000€) 👉Pa Garantues 👉Pa Bashkëhumarrës 👉Vetëm me dokument identifikimi